Kurban Bayramı'nda vatandaşlar kesilen etleri değerlendirmek için kasaplarda uzun kuyruklar oluşturuyor ve yoğunluk yaşanıyor.
Kasaplarda Bayram Mesaisi Başladı
Vatandaşlar kurban etlerini kıyma ve kuşbaşı yaptırmak için kasaplara akın etti. Sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet veriliyor.
Et İşleme Talepleri Artıyor
Kesilen kurbanların üçte birlik payları kasaplara getiriliyor. Kasaplar gelen etleri kıyma, kuşbaşı ve biftek olarak hazırlıyor.
Fiyatlar Belirlendi
Et çekim işlemi kilogram başına 25 liradan yapılıyor. Kuşbaşı ve kemikli et işleme ücretleri de aynı tarifeyle uygulanıyor.
Mesai Saatleri Uzadı
Kasaplar sabah 6'dan akşam 9'a kadar hizmet veriyor. Müşteri yoğunluğu nedeniyle çalışma süreleri uzatıldı.