İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Son Dakika Bilim Ve Teknooji Rize çay üreticileri yeni teknikleri Bilim Kafede öğreniyor

Rize çay üreticileri yeni teknikleri Bilim Kafede öğreniyor

Rize'de düzenlenen 'Bilim Kafe' etkinliğinde çayın üretim süreci ele alındı. Prof. Dr. Keziban Yazıcı, çay üreticilerine yeni teknikleri ve araştırmaları aktardı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Rize'de düzenlenen 'Bilim Kafe' etkinliğinde çayın geçmişten geleceğe uzanan serüveni masaya yatırıldı ve önemli açıklamalar yapıldı.

Çay Üretiminde Verimlilik Hedefleniyor

Çay üretim sürecinin tüm aşamaları detaylı olarak ele alındı. Tohum aşamasından tüketiciye ulaşana kadar geçen süreç incelendi.

Üreticilere Teknik Destek Sağlanacak

Gübreleme ve toprak bakımı konusunda yeni teknikler paylaşıldı. Hasat teknikleri ve ürün çeşitlendirme çalışmaları detaylı şekilde anlatıldı.

İklim Değişikliğine Karşı Önlemler

Dünyada iklim değişikliğine karşı alınan önlemler değerlendirildi. Çay üretiminde yeni çeşitlerin geliştirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Alternatif Ürün Çalışmaları Devam Ediyor

Çaydan elde edilen alternatif ürünler için araştırmalar yapılıyor. Üreticilerin gelir düzeyini artıracak yeni projeler geliştiriliyor.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *