Pastacılık alanında görev yapan şefler, SUBÜ Sapanca Turizm MYO öğrencilerine özel eğitim programında mesleki deneyimlerini aktardı.
Deneyimli Şefler Öğrencilerle Buluştu
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde özel bir eğitim programı düzenlendi. Aşçılık ve Pastacılık Programı öğrencileri, sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Uygulamalı Eğitim Gerçekleştirildi
Şef Hasan Akdemir, 30 yıllık tecrübesini öğrencilerle paylaştı. Temel pastacılık teknikleri ve yaş pasta yapımı konularında uygulamalı gösterimler yapıldı.

Mesleki Bilgiler Aktarıldı
Şef Selman Kıroğlu, öğrencilere meslek hayatındaki önemli tecrübelerini anlattı. Öğrenciler teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirme fırsatı buldu.

Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
Program sonunda şeflere teşekkür belgeleri verildi. Sapanca Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema, katkılarından dolayı şeflere teşekkürlerini iletti.