İstanbul
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Son Dakika Eğitim SUBÜ Sapanca öğrencileri usta şeflerden pastacılık öğrendi

SUBÜ Sapanca öğrencileri usta şeflerden pastacılık öğrendi

SUBÜ Sapanca Turizm MYO'da öğrencilere özel pastacılık eğitimi düzenlendi. Danışman şefler Hasan Akdemir ve Selman Kıroğlu, mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Pastacılık alanında görev yapan şefler, SUBÜ Sapanca Turizm MYO öğrencilerine özel eğitim programında mesleki deneyimlerini aktardı.

Deneyimli Şefler Öğrencilerle Buluştu

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde özel bir eğitim programı düzenlendi. Aşçılık ve Pastacılık Programı öğrencileri, sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Uygulamalı Eğitim Gerçekleştirildi

Şef Hasan Akdemir, 30 yıllık tecrübesini öğrencilerle paylaştı. Temel pastacılık teknikleri ve yaş pasta yapımı konularında uygulamalı gösterimler yapıldı.

Mesleki Bilgiler Aktarıldı

Şef Selman Kıroğlu, öğrencilere meslek hayatındaki önemli tecrübelerini anlattı. Öğrenciler teorik bilgilerini pratik uygulamalarla pekiştirme fırsatı buldu.

Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Program sonunda şeflere teşekkür belgeleri verildi. Sapanca Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema, katkılarından dolayı şeflere teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *