İstanbul
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Son Dakika Gündem Bozdoğan’da minikler ekmek yapmayı öğrendi ve yerli malının önemini deneyimledi

Bozdoğan’da minikler ekmek yapmayı öğrendi ve yerli malının önemini deneyimledi

Bozdoğan’da minik öğrenciler Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda ekmek yapımını öğrendi. Etkinliklerle üretim ve yerli ürün kullanımının önemi vurgulandı.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Bozdoğan'da minik öğrenciler, Yerli Malı Haftası'nda ekmek yapmayı öğrenerek üretmenin keyfini yaşadı.

Madran İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, aileleriyle birlikte turşu kurup yarışma düzenledi. Kurabiye ve ekmek yapımıyla yerli ürünlerin önemini deneyimlediler.

Etkinliklerde çocuklar, emek ve paylaşımın değerini uygulamalı olarak kavradı. Tutumlu olmayı öğrenirken eğlenceli vakit geçirdiler.

Aile katılımlı çalışmalar velilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler hem öğrendi hem de üretmenin mutluluğunu tattı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *