İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Son Dakika Gündem Gastro Muğla organik üretim ve eğitimde yeni projelerle öne çıkıyor

Gastro Muğla organik üretim ve eğitimde yeni projelerle öne çıkıyor

Gastro Muğla, organik üretim ve eğitim alanında yeni adımlar atıyor. Kurum, coğrafi işaretli ürünlerle yemekler hazırlayarak ve butik otel projesiyle öne çıkıyor.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Gastro Muğla, organik üretim ve eğitim alanında yeni projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Menteşe'deki bu kurum, coğrafi işaretli ürünler ve eğitim programlarıyla öne çıkıyor.

Kurucu Timur Kocabıçak, Türkiye'nin ilk coğrafi işaretli restoranı olan Gastro Muğla'yı hem bir eğitim merkezi hem de kamu yararına çalışan bir işletme olarak tanımlıyor. Burada 35 kişiye eğitim verilerek sektöre kazandırılıyor.

Gastro Muğla, organik ürünler kullanarak yemekler hazırlıyor ve bu alanda öncü bir konumda bulunuyor. Kurum, dezavantajlı gruplara ve çocuklara yönelik eğitimlerle de fark yaratıyor.

Yakın zamanda yeni bir kebap ve çorba dükkanı açılacak olan Gastro Muğla, ayrıca Menteşe'de bir butik otel hizmete sunacak. Organik üretim çiftliği de kurulum aşamasında.

4 dönümlük arazide domates, biber ve patlıcan gibi ürünler yetiştirilecek olan çiftlik, eğitimler için de kullanılacak. Diyabet hastalarına özel bir mutfak projesi de planlanıyor.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *