İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri, Uluslararası Gastronomi Festivali'nde altın madalya kazandı.

Festival, Bahçelievler Kongre Merkezi'nde 17-20 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu organizasyona öncülük etti.

JPT 2 - Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması, gastronomi alanında yetenekleri sergiledi. Öğrenciler teknik yeterlilik, lezzet ve sunumla değerlendirildi.

İGÜ'den Mevlüt Ubeyde Can, Onurcan Öceş ve Emine Toraman özgün menüler hazırladı. Tereyağında karides ve ördek yemekleriyle jüriyi etkilediler.
Emrullah Saraç, Umutcan Yılmaz ve Şeyma Nur Bayrak levrek ceviche ve kalkan balığı sunumuyla yarıştı. Creme citron tatlısıyla başarıya imza attılar.
Öğrencilerin başarısı, üniversitenin uygulamalı eğitim yaklaşımının sonucu olarak görüldü. Gastronomi alanında uluslararası etkileşim sağlandı.