İstanbul
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Son Dakika Kültür Sanat Rodos lezzetleri Muğla festivaliyle sofralarımıza taşınıyor

Rodos lezzetleri Muğla festivaliyle sofralarımıza taşınıyor

Muğla'da Uluslararası Düğün Yemekleri Festivali kapsamında Yunan lezzetleri tanıtıldı. Rodos Adası'ndan gelen gabak köftesi ve Rodos keşkeği büyük ilgi gördü.

1 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Aydın'da düzenlenen Uluslararası Lezzet Festivali'nde yerel aşçılar, geleneksel mutfak kültürünü yaşatmak için bir araya geldi.

Festival Kapsamında Özel Sunumlar Yapıldı

Aydın Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe 15 ülkeden şef katıldı. Şefler kendi ülkelerinin özel tariflerini katılımcılarla paylaştı.

Zeytinyağlı Yemekler Büyük İlgi Gördü

Ege mutfağının vazgeçilmez lezzetleri festivalde ön plana çıktı. Zeytinyağlı enginar ve kabak çiçeği dolması en çok beğenilen yemekler arasındaydı.

Uluslararası Şefler Deneyimlerini Aktardı

İtalyan şef Marco Rossi özel risotto tarifi workshopu düzenledi. Fransız şef Marie Laurent krep yapımının inceliklerini paylaştı.

Yöresel Ürünler Sergilendi

Festival alanında kurulan stantlarda yöresel ürünler tanıtıldı. Ziyaretçiler incir, kestane balı ve zeytinyağı tadımı yapma fırsatı buldu.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *